Inspiraatio

Kaunis vedenkeitin – 10 x suosikkia

Jos etsinnässäsi on kaunis vedenkeitin olet päätynyt oikealle sivulle. Käytännöllinen vedenkeitin voi myös olla tyylikäs. Tässä esittelen vedenkeittimiä jotka erottuvat esteettisen ulkonäkönsä ansiosta. Mukana on niin retrotyylisiä, moderneja ja minimalistisia vedenkeittimiä. Mattapintaiset vedenkeittimet ovat nyt myös suosiossa!

Oli tarpeesi mikä tahansa, toivottavasti löydät mieleisesi mallin.

Artikkeli sisältää sponsoroituja linkkejä, merkitty ’Kauppaan’.

Kaunis vedenkeitin - Hay Sowden

Hay Sowden -vedenkeitin

George Sowdenin HAY:lle suunnittelema kaunis keitin vedelle. Tässä on älykäs suunnittelu ja kaunis väriyhdistelmä. Vedenkeitin on saatavilla useissa väreissä ja yhdistää kestävän muotoilun muovista ja ruostumattomasta teräksestä. Laite on helppo puhdistaa, ja siinä on ergonomisesti muotoiltu kahva sekä kaatonokka, jotka helpottavat käyttöä. Vedenkeittimen tilavuus on 1,5 litraa, ja se tarjoaa sekä tyylikkään että toiminnallisen lisän keittiöön.

Alessi Plissé -vedenkeitin

Alessin Plissé -vedenkeittimet on suunnitellut Michele De Lucchi ja tässä yhdistyy toimivuus ja huippumuotoilu, joka toimii myös upeana sisustuselementtinä modernissa keittiössä. Plussaa tässä vedenkeittimessä on piilotettu virtalähde, joten tämä sopii heille jotka eivät pidä näkyvistä sähköjohdoista. Tästä vedenkeittimestä löytyy kaksi eri kokoa: 1,0 litran ja 1,7 litran kokoa. Värivaihtoehtoja on harmaa, musta, valkoinen, harmaa, sininen ja vihreä. Se on valmistettu termoplastisesta hartsista. Vedenkeitin on käyttäjäystävällinen automaattisella sammutustoiminnolla, lämpöeristetyllä pohjalla sekä helposti irrotettavan kalkkisuodattimella ja ergonomisella kaatonokalla.

Stelton Emma -vedenkeitin

Kaunis Stelton Emma -vedenkeitin yhdistää 50-luvun muotoilun ja pohjoismaisen tyylin ainutlaatuiseen designklassikkoon. Johdoton malli, joka on valmis otettavaksi mukaan pöytään, korostaa käytännöllisyyttä ja estetiikkaa. Tämä 1,2 litran vedenkeitin on valmistettu teräksestä, ja sen kaunis pyökkikahva lisää elegantin ilmeen. Eristävät kaksinkertaiset seinämät pitävät ulkopinnan viileämpänä. Lisäominaisuuksiin kuuluu irrotettava kalkkisuodatin ja piilotettu lämmitysvastus. Stelton Emma -vedenkeittimen suunnittelusta vastaa designduo HolmbäckNordentoft. Se on saatavilla useissa väreissä, kuten valkoisena, sinisenä, soft beigenä ja harmaana.

Kaunis Stelton Emma johdoton vedenkeitin

Klassinen Stelton EM77 -vedenkeitin

Stelton EM77 vedenkeitin, suunniteltu Erik Magnussenin toimesta, on moderni tulkinta klassisesta muotoilusta. Sen tyylipuhdas ja pelkistetty ulkonäkö tekee siitä sekä tyylikkään että käytännöllisen keittiöön. Tämä vedenkeitin on ollut tunnettu tanskalaisissa kodeissa yli 40 vuotta, erityisesti sen termoskannujen ansiosta. Tehokkuus ja nopea vedenkeittokyky minimaalisella energiankulutuksella tekevät EM77-vedenkeittimestä houkuttelevan valinnan niille, jotka arvostavat sekä estetiikkaa että toimivuutta keittiössään.

Fellow Stagg EKG-vedenkeitin

Fellow ”Stagg EKG” -vedenkeitin yhdistää minimalistisen ja elegantin muotoilun toiminnallisuuteen, erityisesti pour over kahvin valmistukseen. Saatavilla mattamustana, mattavalkoisena, mattavihreänä ja mattasinisenä, tämä vedenkeitin on valmistettu viimeistellystä ruostumattomasta teräksestä. Sen painotettu kahva ja hanhenkaulan muotoinen kaatonokka takaavat tasapainoisen ja tarkan kaatamisen.

Vedenkeittimen yksinkertainen nuppi mahdollistaa lämpötilan säätämisen välillä 57–100 astetta, ja sen hillitty LCD-näyttö näyttää sekä asetetun että nykyisen lämpötilan. ”Stagg EKG” sisältää myös uuttoajastimen, automaattisen sammutuksen ja ”HOLD”-toiminnon, joka pitää veden lämpötilan vakiona jopa 60 minuuttia.

KitchenAid vedenkeittimet

Tutustu KitchenAidin laadukkaisiin vedenkeittimiin. Esittelyssä kolme kaunista mallia.

Smeg-vedenkeittimet

Kaikki Smegin vedenkeittimet ovat tehokkaita ja kiehauttavat veden nopeasti. Voit valita kahdesta koosta 0,8 L ja 1,7 L. Suuremmasta 1,7 litran koosta löytyy myös vedenkeitin säädettävällä vedenlämpötilalla. Ulkoasultaan ne ovat esteettisiä, tarjoten useita kauniita värivaihtoehtoja ja tyylikkään retrohenkisen designin, jonka ovat suunnitelleet Raffaella Mangiarotti ja Matteo Bazzicalupo Deepdesign-suunnittelutoimistosta.

Kaunis Smeg vedenkeitin

Smeg mini -vedenkeitin

Pienempi ja kompakti Smeg Mini -vedenkeitin on 0,8 litran kokoinen ja sopii hyvin rajoitetumpiin tiloihin ja yhden- ja kahden hengen talouksiin. Sen teho on 1400 wattia.

Smeg Original -vedenkeitin

Smeg Original -vedenkeitin suurempi 1,7 litran malli keittää nopeasti myös suuren määrän vettä kerralla. Teho 2400 wattia.

Smeg-vedenkeitin säädettävällä lämpötilalla

1,7 litran Smeg-vedenkeitin säädettävällä lämpötilalla sopii erityisesti teelaatujen valmistukseen, jonka vedenlämpötilaa halutaan tarkkailla. Teho on 2400 wattia.

Katso myös Smeg-vedenkeitin -opas, jossa enemmän tietoa Smeg-vedenkeittimistä ja niiden eroista.

Smeg vedenkeitin valinta-opas

Toivottavasti tämä artikkeli on auttanut sinua löytämään täydellisen vedenkeittimen kotiisi. Valitse malli, joka heijastaa tyyliäsi ja lisää iloa jokaiseen keittiöhetkeen. Katso täältä lisää kauniita vedenkeittimiä, jos et löytänyt suosikkiasi tältä sivulta. Näitkö jo söpöt Muumi-vedenkeittimet?

Lue myös artikkelit: Paras vedenkeitin, Johdoton vedenkeitin

Kahviparkki -blogia ylläpitää Katarina Dahlin 🧡 Hän on myös Slow Flower Garden -blogin kirjoittaja, leikkokukkakasvattaja ja puutarhaintoilija. Koulutukseltaan hän on kehityspsykologi ja valtiotieteiden maisteri Åbo Akademista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *