Tuotevertailut

Moccamaster valkoinen – vertailussa mallit ja hinnat

Onko etsinnässäsi valkoinen Moccamaster kahvinkeitin? Tässä artikkelissa vertaamme kolmea eri valkoista Moccamasteria: Moccamaster Automatic, Moccamaster KBG 741 Select Off sekä Moccamaster Cup-One -malleja. Vertaamme näiden valkoisten Moccamaster kahvinkeittimien ominaisuuksia ja hintoja, jotta voit löytää sinulle paras Moccamaster valkoinen kahvinkeitin. Kahvinkeittimen hinta on tärkeä tieto, kahvinkeittimen valinnassa. Jos etsit valkoista Moccamaster tarjous-hinnalla, näet myös tässä artikkelissa ajankohtaiset hinnat ja ale-hinnat kyseisille malleille.

Sivu sisältää sponsoroituja linkkejä.

Moccamaster valkoinen vertailu: hinta ja ominaisuudet

Moccamaster Automatic ja KBG 741 Select Off -mallien väliset erot

Moccamaster Automatic White -mallissa on painotus säädettävään kuumalevyyn, kun taas Moccamaster KBG 741 Select Off White -mallissa on lisäominaisuutena kahvin määrän valinta (puoli tai täysi kannu).

Moccamaster kahvinkeittimet valmistetaan käsin Alankomaissa. Molemmat mallit keittävät korkeanlaatuista suodatinkahvia, sillä Moccamaster Automatic täyttää ECBC-vaatimukset, ja Moccamaster KBG 741 Select Off täyttää ECBC:n lisäksi myös tunnettujen kansainvälisten kahvijärjestöjen SCAE ja SCAA -vaatimukset.

Moccamaster Automatic keittää 10 kuppia kahvia, kun taas Moccamaster KBG 741 Select Off -mallissa voit keittää 6 tai 10 kuppia valintasi mukaan. Moccamaster KBG 741 Select Off -mallissa on se ainutlaatuinen ominaisuus että siinä on integroitu kytkin jonka avulla voi valita jos haluaa keittää 10 vai 6 kuppia kahvia (1,25 l tai 750 ml). Kun valitsee puolen kannulisen kahvia, vesi virtaa kahvinkeittimen läpi hitaammin, jolloin saadaan paras kahvin maku ja aromit esiin. Moccamaster KBG 741 Select Off -malli sopii siis paremmin, jos tietää keittävänsä usein pienemmän määrän kahvia, mutta joskus myös täyden 10 kupin pannun.

Molemmissa kahvinkeittimessä kahvin valmistuslämpötila on 92-96°C. Molemmissa kahvinkeittimisiiä on täyden pannun valmistusaika 6 minuuttia. Molemmissa kahvinkeittimissä on myös automaattinen sammutus 40 minuutin jälkeen, myös Moccamaster KBG 741 Select Off -mallissa, sekä erillinen uutinyksikkö ja kuumalevy. Moccamaster KBG 741 Select Off -kahvinkeittimessä keittolevy pitää kahvin lämpötilan 80 ° – 85 ° C: ssa, kun taas Moccamaster Automaticissa on säädettävä kuumalevy (48 wattia tai 65 wattia).

Molemmissa on automaattinen tippalukko.

Valkoinen Moccamaster Automatic -kahvinkeitin

Valkoisen Moccamaster Automatic kahvinkeittimen tärkeimmät ominaisuudet:

 • Auto-off-toiminto.
 • Kahvin valmistuslämpötila: 92-96°C.
 • Valmistusaika: 6 minuuttia (10 kuppia).
 • Korkealaatuinen kuparinen lämmityselementti.
 • Erillinen uutinyksikkö ja kuumalevy.
 • Sopii 4. koon paperisuodattimeen.
 • Poistoputki ruostumattomasta teräksestä.
 • Alumiininen runko.
 • Yhteensopiva ECBC-vaatimusten kanssa.
 • Ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten suodatinkorin pidike, aromikansi, automaattinen tippalukko ja säädettävä kuumalevy (48 wattia tai 65 wattia).
Valkoinen Moccamaster Automatic

Osta verkkokaupoista Kahvikaveri, KitchenOne ja Cervera.

Valkoinen Moccamaster KBG 741 Select Off -kahvinkeitin

Valkoisen Moccamaster KBG 741 Select Off kahvinkeittimen tärkeimmät ominaisuudet:

 • Täyttää SCAE, ECBC ja SCAA -vaatimukset.
 • Valmistaa 6 (750 ml) tai 10 (1,25 l) kupillista.
 • Tasainen kahvijauheen kostuminen.
 • Automaattinen tippalukko.
 • Valmistusaika: 5-6 minuuttia, automaattinen sammutus (erillinen keittolevystä).
 • Keittolevy pitää kahvin lämpötilan 80 – 85°C:ssa ja sammuu automaattisesti 40 minuutin kuluttua.
 • Lasikarahvi kannella ja sekoittimella (tilavuus – 1,25 l).
 • Kuparinen lämmityselementti kaksinkertaisella turvakotelolla.
 • Irrotettavat osat on helppo puhdistaa.
 • 4-koon paperisuodattimet.
Moccamaster KBG 741 Select Off White valkoinen

Osta verkkokaupoista Kahvikaveri ja Hobbyhall.

Valkoinen Moccamaster Cup-One -kahvinkeitin

Pieni Moccamaster Cup-One valkoinen kahvinkeitin eroaa Moccamaster Automatic sekä Moccamaster KBG 741 Select Off -kahvinkeittimestä siinä mielessä että tämä malli keittää vain yhden kahvikupin kerrallaan. Tämä on siis sopiva sinulle joka haluat vain keittää pieniä määriä kahvia kerralla. Kahvin valmistus suoraan kuppiin on myös kätevää!

Myös pieni Moccamaster Cup-One kahvinkeitin valmistaa laadukasta kahvia ECBC-standardien mukaan. Moccamaster Cup-One kahvinkeitin on ehkä paras pieni kahvinkeitin. Tämä malli keittää yhtä laadukasta kahvia kuin isoimmat Moccamaster kahvinkeittimet.

Moccamaster Cup-One valmistaa luontaisesti hieman nopeammin kahvia 4-5 minuutissa kuin täyden pannun Moccamasterit ( 6 minuuttia). Ja tässä mallissa on pienemmät 1. koon paperisuoddattimet. Kahvin valmistuslämpötila: 92-96°C.

Kahvinkeitin Moccamaster Cup-One Cream White valkoinen

Osta verkkokaupoista Kahvikaveri ja KitchenOne.

Valkoinen Moccamaster-kahvinkeitin on korkealaatuinen valinta kahvin ystäville. Olipa valintasi Moccamaster Automatic, KBG 741 Select Off tai Cup-One, jokainen malli tarjoaa omat ainutlaatuiset ominaisuutensa, jotka täyttävät erilaiset tarpeet ja mieltymykset. Vertailu osoittaa, että Moccamasterin valkoiset mallit yhdistävät tyylikkään ulkonäön ja ensiluokkaisen suorituskyvyn, varmistaen, että jokainen kahvikupillinen on laadukas ja makuinen. Nämä kahvinkeittimet ovat loistava investointi niille, jotka arvostavat laadukasta kahvia ja haluavat nauttia sen valmistamisesta omassa kodissaan. Tutustu myös muihin suosittuihin postauksiimme, kuten paras kahvinkeitin ja paras maidonvaahdotin.

Kahviparkki -blogia ylläpitää Katarina Dahlin 🧡 Hän on myös Slow Flower Garden -blogin kirjoittaja, leikkokukkakasvattaja ja puutarhaintoilija. Koulutukseltaan hän on kehityspsykologi ja valtiotieteiden maisteri Åbo Akademista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *