Tuotevertailut

Kahvivaaka-vertailu: Hario V60 Drip Scale vs Timemore Black Mirror Basic+

Kahvivaaka-vertailussa on nyt kaksi suosittua kahvivaakaa pour-over-kahville: Hario V60 Drip Scale vs Timemore Black Mirror Basic+. Nämä molemmat kahvivaa’at liikkuvat samassa hintaluokassa 60-70 €. Tämä kahvivaaka-vertailu tarjoaa yksityiskohtaisen katsauksen kahteen suosittuun kahvivaakaan, auttaen sinua valitsemaan sopivimman vaihtoehdon omiin tarpeisiisi. Tutustu näihin malleihin ja valitse sinulle paras kahvivaaka!

Artikkeli sisältää sponsoroituja linkkejä, merkitty ’Kauppaan’.

Hario V60 Drop Scale kahvivaaka

Hario V60 Drip Scale kahvivaaka

Hario V60 Drip Scale on japanilaisen Harion suunnittelema kahvivaaka ja ihanteellinen täydellisen kahvin valmistamiseen. Tämä kahvivaaka tarjoaa 0,1 gramman tarkkuuden, mikä mahdollistaa kahvipapujen ja veden tarkan punnitsemisen, aina 2000 grammaan asti. Sisäänrakennetun ajastimen avulla voit hallita haudutusaikaa ja toistaa kahvinvalmistusreseptejä tarkasti, täydellisen maun ja aromin saavuttamiseksi. Vaaka on suunniteltu kestämään paremmin vettä, joka saattaa roiskua kahvin valmistuksen yhteydessä. Muita ominaisuuksia ovat helppolukuinen näyttö ja liukuesteinen kumipohja. Hario V60 Drip Scale kahvivaaka on voittanut iF Design Award palkinnon vuonna 2013. Tämän vaa’an akun kestoa ei mainita tuoteselosteissa, mutta Hario:n toinen teräksinen malli ainakin kestää kokemukseni mukaan pitkään.

Vaakaan voi myös ostaa yhteensopivan Hario V60 Drip Stationin. Tämä lisävaruste helpottaa kahvinvalmistusprosessia tekemällä siitä siistimpää ja järjestelmällisempää, mutta kahvia voi myös valmistaa ilman tätä lisäosaa.

Hario V60 Drip Scale vaaka soveltuu mainiosti ammattimaisen tason kahvinvalmistukseen kotona.

Hario V60 Drip Scale kahvivaaka
Hario V60 Drop Scale kahvivaaka käytössä

Timemore Black Mirror Basic+ kahvivaaka

Timemore Black Mirror Basic+ on monipuolinen kahvivaaka, joka sopii täydellisesti espresson ja pour-over-kahvin valmistukseen. Kahvivaaka mittaa 0,1 gramman tarkkuudella, mahdollistaen luotettavan ja tarkan kahvin valmistuksen. Vaaka tarjoaa laajan mittausalueen 0,5 grammasta 2 kilogrammaan ja sisältää kirkkaan LED-näytön. Elegantti, naarmuuntumaton mattapinta yhdistettynä vedenpitävään silikonityynyyn tekee siitä kestävän ja tyylikkään. Päällimmäisen silikonityynyn voi myös irrottaa jos haluaa minimalistisemman designin vaa’alle. Kahvivaa’an litiumakku kestää jopa 10 tuntia. Timemore Black Mirror Basic+ kahvivaaka valmistetaan Kiinassa.

Timemore Black Mirror Basic+ yhdistää laadun, tarkkuuden ja muotoilun, tarjoten erinomaisen kahvinvalmistuskokemuksen kotona.

Kahvivaaka TIMEMORE Black Mirror Basic+
Kahvivaaka TIMEMORE Black Mirror Basic+ pour over kahville

Vertailu: Hario V60 Drip Scale vs Timemore Black Mirror Basic+

Hario V60 Drip Scale ja Timemore Black Mirror Basic+ ovat molemmat korkealaatuisia ja tarkkoja kahvivaakoja jotka kestää vedenroiskeet, mutta niillä on joitakin eroja. Molemmat ovat mustia, mutta Timemore Black Mirror Basic+ on modernimpi ulkonäöltään, mutta Hario V60 Drip Scale on voittanut If Design Award-palkinnon. Timemore Black Mirror Basic+ kahvivaalla on näkyvämpi LED-näyttö, joka näkyy erinomaisesti myös aikaisin aamulla kahvia keittäessä. Kolmantena erona on valmistusmaa: Hario V60 Drip Scale valmistetaan Japanissa ja Timemore Black Mirror Basic+ valmistetaan Kiinassa.

Olipa valintasi Hario V60 Drip Scale tai Timemore Black Mirror Basic+ modernin, molemmat vaa’at tarjoavat huippuluokan tarkkuutta ja laatua kahvinvalmistukseesi. Itselläni on käytössä Hario V60 Drip Scale -kahvivaaka teräsversiona. Tähän olen ollut tyytyväinen alusta asti. Joten oman kokemukseni perusteella suosin Hario:a, sillä pidän sitä ”varmana” ja laadukkana merkkinä, ja omaan käyttöön olen ollut supertyytyväinen.

Kahviparkki -blogia ylläpitää Katarina Dahlin 🧡 Hän on myös Slow Flower Garden -blogin kirjoittaja, leikkokukkakasvattaja ja puutarhaintoilija. Koulutukseltaan hän on kehityspsykologi ja valtiotieteiden maisteri Åbo Akademista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *