Smeg vedenkeitin

Smeg vedenkeittimet tarjoavat tyylikkään valikoiman, joka sopii jokaiseen keittiöön. Mallistossa on sekä 0,8 litran että 1,7 litran kokoisia vedenkeittimiä. Joissakin suuremmissa Smeg malleissa on myös mahdollista säätää itse vedenkeitttimen lämpötila. Pienempi malli on ihanteellinen valinta pienempiin tiloihin, kuten kotitoimistoon tai vierashuoneeseen.

Nämä 50-luvun inspiroimat vedenkeittimet tuovat retrotyylin nykypäivään. Värien kirjo on laaja. Löydät pastellisävyjä kuten kerma, vaaleanpunainen, vihreä ja sininen sekä klassiset musta ja valkoinen. Lisäksi saatavilla on beigejä ja harmaan sävyjä, joistain väreistä myös tyylikkäitä mattapintaisia vaihtoehtoja.

Smeg tarjoaa myös settejä, joissa yhdistyvät leivänpaahdin ja vedenkeitin, tarjoten täydellisen yhdistelmän keittiön laitteille. Tänne olen koonnut kaikki Smeg vedenkeitin -mallit, jotta voit helposti vertailla malleja, värejä ja hintoja. Smeg vedenkeitin -oppaasta voit lukea kaikki Smeg-vedenkeittimien eri malleista ja niiden eroista. Lue myös kattava Paras vedenkeitin -opas, sekä poimi vinkkejä artikkelista Johdoton vedenkeitin.

Näytetään tulokset 1–9 / 115