Kahvilaitteet

Paras kahvi-joulukalenteri 2023

En edes tiennyt että kahvi-joulukalentereita on näin montaa erilaista. Nyt olen kuitenkin tutkinut markkinoilla olevat kahvi-joulukalenterit vuonna 2023, katsonut niiden sisällöt ja hyvät ja huonot puolet. Halusin nostaa nämä kaksi parasta kahvi-joulukalenteria tälle sivulle, ja vinkata niistä myös teille. Löydä sinulle paras kahvi-joulukalenteri näistä kahdesta vaihtoehdoista. Ja ole nopea jos löydät suosikkisi, sillä joulukalenterit saattavat nopeastikin myydä loppuun marraskuussa.

Sivu sisältää sponsoroituja linkkejä, merkitty *-merkillä.

Parhaat kahvi-joulukalenterit 2023

  1. * Kahls kahvikalenteri
  2. * Kahvijoulukalenteri Premium (kahvipavut)
  3. * Kahvijoulukalenteri klassic (kahvipavut)

Kahvi-joulukalenteri vertailu

Kahls joulukalenteri – kahvikalenteri

* Kahls kahvikalenteri oli aivan mahtava löytö kahvinystävälle, kuten minulle. Tämä kalenteri sisältää 24 erilaista kahvia eri puolilta maailmaa.

Joka päivä sai avata kalenterin ja jännittää mikä on päivän kahvipussi. Kalenterin kussakin pussissa oli 30 grammaa jauhettua kahvia, juuri sopiva määrä virkistävään aamuhetkeen. Päivien kahvit vaihtelivat maultaan ja vivahteiltaan, mikä teki kahvikalenterista maistuvan seikkailun.

Kahls kahvikalenteri ei tarjonnut pelkästään kahvia vaan myös tietoa sen takana olevasta maailmasta. Kalenterin mukana tullut vihkonen sisälsi hyödyllistä tietoa eri kahvilajikkeista, niiden alkuperästä, viljelystä ja paahtamisesta. Sain oppia kahvin historiasta ja valmistusohjeista, mikä oli erittäin mielenkiintoista.

Kahls kahvikalenteri on täydellinen lahja kaikille kahvin ystäville. Suosittelen sitä kaikille, jotka haluavat tehdä joulusta herkullisen ja kofeiinipitoisen juhlaa täynnä. Kahvikalenterin ulkonäkö on sitä paitsi aivan mieletön kultaisine yksityiskohtineen!

Kahls kahvi kalenteri 2023

Kenelle kahvi-joulukalenteri sopii?

Kahvi-joulukalenteri sopii monelle ihmiselle ja se voi olla erinomainen lahjaidea jonka voi antaa jo pikkujouluna. Jos et halua perinteistä suklaakalenteria, kahvi-kalenteri voi olla hyvä vaihtoehto joulukalenterille.

  1. Kahvin ystävälle: Tietysti ensisijaisesti kahvin ystäville ja harrastajille. He arvostavat erilaisten kahvien maistelua ja nauttivat päivittäin uusista kahvimaailman löydöistä.
  2. Lahjaksi työkaverille: Se voi olla erinomainen lahja työkaverille tai kahvihuoneeseen. Se on sopivan henkilökohtainen, mutta ei liian henkilökohtainen, ja voi ilahduttaa monia.
  3. Perheelle: Perheen yhteinen kahvihetki voi olla hieno tapa aloittaa päivä yhdessä. Joulukalenteri voi olla koko perheen ilahduttaja.
  4. Joululahjaksi: Se voi toimia täydellisenä joululahjana kahvin ystäville tai niille, jotka rakastavat joulukalentereita ja odottavat joulua jännityksellä.
  5. Kahvin uusille tutkijoille: Jos tunnet jonkun, joka vasta tutustuu kahvin maailmaan, tämä voi olla loistava tapa kokeilla erilaisia makuja ja lajikkeita.
  6. Kahvihetken arvostajille: Kenelle tahansa, joka arvostaa pieniä päivittäisiä nautintoja ja haluaa tehdä kahvihetkestään erityisen joulukuussa.
  7. Liikelahjaksi: Monet yritykset käyttävät kahvi-joulukalentereita liikelahjoina tai asiakaslahjoina. Ne voivat olla hyvä tapa kiittää yhteistyökumppaneita ja asiakkaita.

Katso myös nämä suositus kahvijoulukalenterit

Kahvi-joulukalenteri lahjana

Vaikka ennakkotestasinkin molempia kahvi-joulukalentereita jo ennen joulua, aion vielä tilata yhden lisää, jonka aion antaa siskolleni lahjaksi pikkujouluna.

Joulun aika on meille perheessä aina ollut erityisen tärkeää. Se on hetki, kun kaikki läheiset kokoontuvat yhteen, jakavat iloa ja antavat toisilleen lahjoja. Joulun tunnelma syntyy pienistä yksityiskohdista, kuten kynttilöistä, koristeista ja tietysti herkuista. Kahvi on yksi niistä asioista, jotka liittyy vahvasti joulutraditioihimme, ja siitä on tullut osa perinteitämme. Sekä minä ja siskoni aloittavat joulun valmistelut ajoissa ja sisustamme kotimme jouluvaloilla ja kynttilöillä. Olen siis varma että siskoni tulee pitämään myös joulukalenterista, joka tuo iloa joulua odotellessa.

Kahvi-joulukalenteri on lahja, joka kertoo välittämisestä. Se osoittaa, että olen ajatellut häntä ja halunnut antaa hänelle jotain erityistä. Toivon, että jokainen aamuhetki joulukuussa tuo hänelle pienen ilonpilkahduksen ja auttaa häntä aloittamaan päivänsä hyvin. Ja mikä parasta, voimme yhdessä maistella erilaisia kahveja ja jakaa kokemuksia niistä.

Etsitkö vielä joulukalenteria?

Katso nämä joulukalenterit:
Dermosil joulukalenteri
Lumene joulukalenteri
Clinique joulukalenteri
NYX Joulukalenteri
YSL Joulukalenteri
Nivea joulukalenteri miehelle
Joulukalenterit miehelle
Joulukalenterit naiselle
Joulukalenterit lapselle
Paras meikkijoulukalenteri
Paras ihonhoito-joulukalenteri
Paras kosmetiikkajoulukalenteri
Sipsi joulukalenteri
Joulukalenteri ALE

Katso satisfyer joulukalenterit:
Satisfyer joulukalenteri
Kaalimato joulukalenteri
Sinful joulukalenteri

Katso myös Parhaat aikuisten joulukalenterit.

Kahviparkki -blogia ylläpitää Katarina Dahlin 🧡 Hän on myös Slow Flower Garden -blogin kirjoittaja, leikkokukkakasvattaja ja puutarhaintoilija. Koulutukseltaan hän on kehityspsykologi ja valtiotieteiden maisteri Åbo Akademista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *