Kahls kahvikalenteri

42,95 

Riittää, että glögi ja munatoti ovat osa joulua, mutta on oikeastaan vain yksi juoma, joka tekee kylmän ja pimeän joulukuun aamun heräämisen arvoiseksi. Kahlin kahvikalenteri tarjoaa jännittäviä kahvilajikkeita ja vie sinut jännittävälle matkalle aamiaispöydästä ympäri maailmaa etsimään parhaita kahvipapuja.

Osta

Kuvaus

Kahls kahvijoulukalenteri kokemuksia

Kahls kahvikalenteri oli aivan mahtava löytö kahvinystävälle, kuten minulle. Tämä kalenteri sisältää 24 erilaista kahvia eri puolilta maailmaa.

Joka päivä sai avata kalenterin ja jännittää mikä on päivän kahvipussi. Kalenterin kussakin pussissa oli 30 grammaa jauhettua kahvia, juuri sopiva määrä virkistävään aamuhetkeen. Päivien kahvit vaihtelivat maultaan ja vivahteiltaan, mikä teki kahvikalenterista maistuvan seikkailun.

Kahlin kahvikalenteri ei tarjonnut pelkästään kahvia vaan myös tietoa sen takana olevasta maailmasta. Kalenterin mukana tullut vihkonen sisälsi hyödyllistä tietoa eri kahvilajikkeista, niiden alkuperästä, viljelystä ja paahtamisesta. Sain oppia kahvin historiasta ja valmistusohjeista, mikä oli erittäin mielenkiintoista.

Kahlin kahvikalenteri on täydellinen lahja kaikille kahvin ystäville. Suosittelen sitä kaikille, jotka haluavat tehdä joulusta herkullisen ja kofeiinipitoisen juhlaa täynnä. Kahvikalenterin ulkonäkö on sitä paitsi aivan mieletön kultaisine yksityiskohtineen!

Katso kaikki parhaat kahvi-joulukalenterit.

Etsitkö vielä joulukalenteria?

Katso meikki ja kosmetiikkajoulukalenterit: Dermosil joulukalenteri Lumene joulukalenteri Clinique joulukalenteri NYX Joulukalenteri YSL Joulukalenteri Nivea joulukalenteri miehelle joulukalenterit miehelle joulukalenteri naiselle Paras meikkijoulukalenteri Paras ihonhoito-joulukalenteri Paras kosmetiikkajoulukalenteri

Katso satisfyer joulukalenterit: Satisfyer joulukalenteri Kaalimato joulukalenteri Sinful joulukalenteri

Katso myös Parhaat aikuisten joulukalenterit, Joulukalenteri ALE sekä kaikki joulukalenterit.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kahls kahvikalenteri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...