Zwilling Enfinigy sähköinen vedenkeitin, 1,7 litraa, musta

131,00 

Kauppaan

Tuotetunnus (SKU): 8798400821179521 Osasto:

Kuvaus

Zwillingin lasinen vedenkeitin on sekä käytännöllinen että monipuolinen lämpötila-asetusten ja eri ohjelmien ansiosta. Esikeittämistoiminnon avulla vedenkeitin voi ensin lämmittää veden 100 °C:een ja antaa sitten signaalin, kun haluttu lämpötila on saavutettu. Tämän jälkeen voit helposti lisätä irtoteetä/teepussit ruostumattomasta teräksestä valmistettuun teeosaan ja asettaa sisäänrakennetun ajastimen välille 1-10 minuuttia. Teeosa voidaan sitten poistaa napin painalluksella ja asettaa mukana toimitetulle tippalevylle. Jos et halua juoda teetä heti, voit pitää sen kuumana 30 minuuttia.
Lisäominaisuudet
Saatavana on vauvanruoka-lisäosa (myydään erikseen), joka on tarkoitettu erityisesti vauvanruoan valmistamiseen ja lämpimänä pitämiseen. Vedenkeitintä voidaan käyttää myös tuttien ja pullojen sterilointiin 100 °C:ssa viiden minuutin ajan. Vedenkeitin ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu lämmityselementti on tietenkin helppo puhdistaa.
10 ohjelma-asetusta ja 6 lämpötilatasoa (40°C, 60°C, 70°C, 80°C, 93°C, 100°C).Suunniteltu Italiassa: Matteo Thun & Antonio Rodriguez.

Lisätiedot

Brand

Zwilling

Merchant

KitchenOne

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Zwilling Enfinigy sähköinen vedenkeitin, 1,7 litraa, musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *