Zassenhaus La Paz -kahvimylly, ruskea

231,00 

Kauppaan

Tuotetunnus (SKU): 8798400818669373 Osasto:

Kuvaus

Zassenhaus on maailman johtavia myllyjen valmistajia. Zassenhaus tarjoaa korkealaatuisen kahvimyllyn, joka on valmistettu teräksestä ja joka on helppo säätää riippuen siitä, kuinka hienoksi tai karkeaksi haluat jauhaa kahvin. Toisin kuin monissa muissa markkinoilla olevissa kahvimyllyissä, Zassenhausin kahvimyllyissä on portaaton säätö. Zassenhausin myllyt ovat lähes ikuisia, ja niillä on peräti 25 vuoden takuu.
Kaikki Zassenhausin myllyt ovat käsikäyttöisiä myllyjä, koska käsikäyttöisillä myllyillä on etu sähkömyllyihin verrattuna, kun on kyse aromin vapauttamisesta kahvipavuista. Sähkömallien nopeasti pyörivät terät luovuttavat lämpöä, mikä voi vaikuttaa kahvin makuun. Zassenhausin myllyjen keräävään pohjaan mahtuu n. 5-6 kuppia kahvia.
Suosittelemme, että puhdistat myllyn tasaisin väliajoin. Käytä tavallista, kuivaa ruokariisiä, kaada n. 1/2 dl myllyyn ja jauha sitten erittäin hienolla asetuksella. Tämä puhdistaa tehokkaasti myllyn urat. Voit myös avata ja asettaa asetuksen karkeimmalle asteelle. Sen jälkeen mylly harjataan puhtaaksi pienellä harjalla. On tärkeää, ettet koskaan käytä vettä puhdistamiseen, koska se ei kuivu kunnolla, ja mylly voi ruostua.

Lisätiedot

Brand

Zassenhaus

Merchant

KitchenOne

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Zassenhaus La Paz -kahvimylly, ruskea”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *