Wilfa WSP-2A-kahvinkeitin + WSFB-100S-kahvimylly + keittiövaaka

689,00 

Kauppaan

Tuotetunnus (SKU): 8798400821251361 Osasto:

Kuvaus

Wilfa on tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita kahvin ystäville ja kotikokeille. Wilfalla voit keittää, jauhaa ja punnita kahvin tarkasti ja valmistaa kahvia oman makusi mukaan. Tässä paketissa on kolme Wilfan tuotetta, joiden avulla saat parhaan mahdollisen kahvin.
Wilfa WSP-2A -kahvinkeitin: Automaattinen kahvinkeitin, joka suodattaa kahvin täydellisessä lämpötilassa ja täydellisen makuiseksi. Kehitetty yhteistyössä barista Tim Wendelboen kanssa.
Wilfa Uniform WSFB-100S -kahvimylly: Kahvimylly, jonka litteät terät jauhavat kahvin tasaisesti ja joka tarjoaa optimaalisen makuelämyksen. Voit valita 41 karkeusasteen välillä eri valmistustapoja varten.
Wilfa KS1B-T2 Uni Black -keittiövaaka: Keittiövaaka, joka punnitsee erittäin tarkasti ja jossa on ajastintoiminto. Vaa’assa on kuumuutta kestävä silikonisuojus kuumien raaka-aineiden punnitsemista varten.
Wilfa on EU-hyväksytty tuotemerkki, ja se tarjoaa vinkkejä ja oppaita Wilfa Black -sovelluksen kautta. Täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia hyvää kahvia kotona.
Lue lisää alta!

Lisätiedot

Brand

Wilfa

Merchant

KitchenOne

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wilfa WSP-2A-kahvinkeitin + WSFB-100S-kahvimylly + keittiövaaka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *