Wilfa Kahvinkeitin CM7T + kahvimylly WSCG2

269,00 

Kauppaan

Tuotetunnus (SKU): 8798400822188132 Osasto:

Kuvaus

Oletko valmis kahvin vallankumoukseen? Tutustu Performance-kahvinkeitin CM7T:hen ja Nymalt WSCG:hen -kahvimyllyyn – saat äärimmäisen kahvikokemuksen.
Aloitetaan Wilfa Performance -kahvinkeittimestä – todellinen tähti kahvimaailmassa. Se ei ole ainoastaan voittanut lukuisia best-in-test -palkintoja, vaan se on myös norjalainen innovaatio, joka vie kahvinkeiton uusiin ulottuvuuksiin. Täydellinen kuppi kahvia vaatii täydellisen lämpötilan, ja Performance tarjoaa juuri sen. Se pysyy 92-96 asteen välissä koko keittoprosessin ajan, mikä takaa, että jokainen pisara on makuelämys. Toinen kätevä ominaisuus on irrotettava vesisäiliö. Ei enää vesimäärän mittaamista tyhjän kannun kanssa – täytä vain irrotettava vesisäiliö tuoreella vedellä, ja olet valmis keittämään ilman, että vanhat kahvijäämät pilaavat makua.
Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, tutustutaan WSCG2-kahvimyllyyn – henkilökohtaiseen kahvitaikuriisi. Viimeinen asia, jonka haluat, on pilata tuoreet kahvipavut valmiiksi jauhetulla kahvilla. Wilfa-kahvimyllyllä voit jauhaa pavut juuri ennen kahvin valmistamista ja avata yli 800 makuvivahdetta kaikkien aikojen parasta kahvikupillista varten. Valittavana on viisi jauhatustasoa, joten voit muokata kahvin juuri sinun makuusi sopivaksi. Kartiomylly takaa nopean ja tasaisen jauhatuksen täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Ajastintoiminnon avulla voit asettaa jauhatusajan papujen määrän mukaan, ja turvatoiminto varmistaa, että kahvimylly käynnistyy vasta, kun kaikki on koottu oikein.
Yhdessä CM7T ja WSCG2 muodostavat voittamattoman kaksikon. Tämä ei ole pelkkä setti, vaan kahvimenestys omassa keittiössäsi. CM7T valmistaa kahvin tarkasti ja intohimoisesti, kun taas WSCG2 jauhaa tiensä raikkaisiin makuihin.

Lisätiedot

Brand

Wilfa

Merchant

KitchenOne

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wilfa Kahvinkeitin CM7T + kahvimylly WSCG2”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *