Wilfa CG2G-260 kahvimylly, mattamusta

68,00 

Kauppaan

Tuotetunnus (SKU): 8798400821292974 Osasto:

Kuvaus

Koe ainutlaatuinen kahvin jauhatus Wilfan uudella CG2G-260-kahvimyllyllä. Tämä hienostunut kahvimylly muuttaa kahvipavut lumoavaksi juomaksi helposti ja tarkasti ja tekee vaikutuksen vaativiinkin kahvin ystäviin. Wilfa CG2G-260 on ehdoton valinta nykyaikaisille kahvin ystäville, jotka arvostavat monipuolista ja erittäin tarkkaa kahvimyllyä. Myllyssä on 12 erilaista jauhatusasetusta, joten voit muokata jauhatuksen mieleiseksesi – aina hienosta espressosta karkeaan suodatinkahviin. Tehokkaan moottorinsa ansiosta CG2G-260 jauhaa kahvin tasaisesti ja tehokkaasti, jolloin kahvin aromi ja maku säilyvät täydellisinä, keititpä sitten yhden tai useamman kupillisen.
Toiminnallisuuden ja estetiikan yhdistelmä tekee CG2G-260:sta katseenvangitsijan missä tahansa keittiössä. Moderni muotoilu selkeine linjoineen ja kestävine materiaaleineen kuvastaa Wilfan sitoutumista korkealaatuisiin tuotteisiin. Helposti luettavan jauhatusasteikon ja käyttäjäystävällisen ohjauspaneelin ansiosta jauhatusasteen valinta on helppoa, ja irrotettava jauhatusyksikkö ja mukana tuleva harja tekevät puhdistamisesta helppoa.
Wilfa CG2G-260 -kahvimyllyn avulla voit valmistaa maailmanluokan kahvia kotona. Tee päivittäisestä kahvikupillisestasi aistillinen kokemus tällä älykkäällä kahvimyllyllä, jossa yhdistyvät teknologia, maku ja tyyli – tilaa Wilfa CG2G-260 jo tänään!

Lisätiedot

Brand

Wilfa

Merchant

KitchenOne

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wilfa CG2G-260 kahvimylly, mattamusta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *