Wilfa Balance CG1B-275

149,00 

Wilfa Balance-kahvimylly ja vastapaahdetut kahvipavut varmistavat herkullisimman kahvielämyksen! Jauhamalla kahvin itse juuri ennen valmistusta saat kahvistasi esiin runsaimmat aromit, tuoreena ja monivivahteisena.

Osta

Kuvaus

Wilfa Balance-kahvimylly ja vastapaahdetut kahvipavut varmistavat herkullisimman kahvielämyksen! Jauhamalla kahvin itse juuri ennen valmistusta saat kahvistasi esiin runsaimmat aromit, tuoreena ja monivivahteisena.

Kartioterät
Balance-kahvimyllyssä on kartionmuotoiset terät, jotka takaavat nopean ja tasaisen kahvipapujen jauhamisen.

31 jauhatusasetusta
Jopa 31 jauhatusasetuksella hienosta karkeasti jauhettuun kahviin, voit olla varma, että löydät aina valitsemaasi kahvinvalmistusmenetelmään sopivan asetuksen.

Helppo puhdistaa
Irrotettava teräosa helpottaa myllyn puhdistamista ja kunnossapitoa. Näin varmistat puhtaat maut kahveissasi. Jauhetun kahvin säiliö on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä minimoi staattista sähköä.

UV-suojattu papusäiliö
Papusäiliö on UV-suojattu ja varustettu lukitusmekanismilla. Lukituksen avulla kahvipavut pysyvät säiliössä, kun se nostetaan pois kahvimyllystä. Täydellistä, jos esimerkiksi haluat käyttää papusäiliötä kahvipapujen punnitukseen.

Ajastin ja digitaalinen näyttö
Kahvimylly on varustettu ajastimella ja voit helposti säätää haluamasi jauhatusajan kahvimyllyn digitaalisen näytön avulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wilfa Balance CG1B-275”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...