Smeg Täysautomaattinen espressokeitin, musta

746,00 

Kauppaan

Tuotetunnus (SKU): 8798400821326464 Osastot: ,

Kuvaus

Smegin automaattinen kahvikone tarjoaa kahvilatunnelmaa kotiin, jolla voit valmistaa herkullista kahvia ja maitopohjaisia juomia yhdellä napin painalluksella. Tässä Smegin automaattisessa maitojärjestelmällä varustetussa kahvikoneessa on elegantti 50-luvun muotoilu, jonka väri on mattamusta. Kahvikoneessa on myös sisäänrakennettu kahvimylly, joka jauhaa kahvipavut juuri ennen keittämistä raikkaan ja aromaattisen kahvin aikaansaamiseksi.
Voit valita kolmen eri jauhatusasteen välillä sen mukaan, kuinka vahvaa kahvia haluat. Voit myös säätää lämpötilaa, painetta sekä veden ja kahvin määrää makusi mukaan. Viiden esiasetetun ohjelman avulla voit valmistaa kaikkea aina espressosta latte macchiatoon, sillä kone mukautuu erilaisiin valmistustapoihin. Napsauttamalla oranssia valikkoa voit valmistaa muita juomia, kuten espresso lightia, long coffeeta, americanoa, espresso macchiatoa ja maitovaahtoa.
Kahvikoneessa on LED-merkkivalo, joka näyttää, milloin kone on käyttövalmis tai milloin se on puhdistettava. Näet valitun ohjelman oranssissa valikossa. Ja kun kahvi on valmista, voit käyttää Autoclean-ohjelmaa kannun puhdistamiseen nopeasti ja helposti. Smeg-kahviautomaatti ilmentää italialaista muotoilua, laatua ja innovaatioita, joista Smeg on tunnettu. Se sopii täydellisesti sinulle, joka haluat valmistaa kotona kahvia ammattimaisella otteella, jotta voit nauttia parhaimmasta kahvista joka päivä.

Lisätiedot

Brand

Smeg

Merchant

KitchenOne

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Smeg Täysautomaattinen espressokeitin, musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *