Smeg EGF03 Manuaalinen espressokone, pastellinsininen

746,00 

Kauppaan

Tuotetunnus (SKU): 8798400821326538 Osastot: ,

Kuvaus

Smegin kahvikone on käsikäyttöinen espressokeitin, jolla voit valmistaa kahvia ja maitopohjaisia juomia kuten kahvilassa. Siinä on sisäänrakennettu mylly, joka jauhaa kahvipavut juuri ennen keittämistä, jolloin tuloksena on raikasta ja aromikasta kahvia. Voit valita kolmen eri jauhatustason välillä sen mukaan, kuinka vahvaa kahvia haluat. Voit myös säätää lämpötilan, paineen sekä veden ja kahvin määrän mieleiseksesi.
Smeg EGF03 -kahvinkeittimessä on tyylikäs 1950-luvun muotoilu, ja sitä on saatavana useissa eri väreissä. Smeg EGF03-kahvinkeittimessä on tyylikäs 1950-luvun muotoilu, ja sitä on saatavana useissa eri väreissä, kuten valkoisena, mustana, kermanvärisenä, pastellinsinisenä, pastellinvihreänä ja punaisena. Koneessa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu rakenne, joka on kestävä ja helppo puhdistaa. Siinä on myös ammattikäyttöön tarkoitettu höyrysuutin, jonka avulla voit vaahdottaa maitoa cappuccinoa, lattea tai latte macchiatoa varten. Lisäksi siinä on 2 litran vesisäiliö ja 250 gramman papusäiliö.
Smeg EGF03 kahvinkoneen lisävarusteena saat myös tyhjiöpumpun, joka imee ilman kannusta ennen kahvin valmistusprosessia. Tämä estää kahvia hapettumasta ja säilyttää paremmin sen maun ja aromin. Saat myös mittalusikan kahvin annostelua varten, tampperin kahvin pakkaamista varten suodattimeen ja kaksi suodatinpidikettä yhden tai kahden espresson valmistusta varten.
Smeg EGF03 on espressokone, joka ilmentää Smegin tunnettua italialaista muotoilua, laatua ja innovaatiota. Se sopii täydellisesti sinulle, joka haluat valmistaa kotona kahvia ammattimaisella tavalla. Tilaa espressokoneesi jo tänään ja nauti mitä parhaimmasta kahvista joka päivä!

Lisätiedot

Brand

Smeg

Merchant

KitchenOne

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Smeg EGF03 Manuaalinen espressokone, pastellinsininen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *