Rocket Mozzafiato Cronometro R espressokeitin, valkoinen & Fausto kahvimylly

3799,00 

Kauppaan

Tuotetunnus (SKU): 8798400821214302 Osasto:

Kuvaus

Tämä erikoispaketti sisältää kaksi upeaa Rocket Espresson konetta – Mozzafiato Cronometro R -espressokoneen ja Fausto-kahvimyllyn. Espressokone on valmistettu käsityönä samojen periaatteiden mukaisesti kuin ammattilaiskoneet, mutta paljon kompaktimmassa muodossa. Molemmat koneet ovat poikkeuksellisen hiljaisia ja niissä on tyylikäs ulkonäkö, kestävä muotoilu ja vankka suorituskyky.
Mozzofiato Cronometro R on Rocketin Mozzofiato-koneiden uusin painos, ja se on edeltäjistään poiketen varustettu elektronisella lämpötilan säädöllä. Digitaalisen näytön avulla voit säätää lämpötilaa ja valita yksilölliset valmistamislämpötilat erityyppisille kahvipavuille ja paahteille. Lämpötilan säätö on optimoitu PID-säätimellä, joka käyttää neljää eri parametria lähes täydellisen tuloksen varmistamiseksi. Lisäksi koneen lämmönsiirtojärjestelmän ansiosta voit samanaikaisesti valmistaa kahvia, vaahdottaa maitoa ja lämmittää vettä oikeaan lämpötilaan.
Veden keittäminen ja täyttäminen tapahtuu pyörivällä pumpulla, joka on yleisin pumppu ammattikäyttöön tarkoitetuissa koneissa. Vesi otetaan suoraan joko vesijohdosta tai sisäänrakennetusta 2,5 litran vesisäiliöstä. Espressokoneen mukana toimitetaan kaksi yhden tai kahden kupillisen espressopäätä, tamperi, puhdistusharja, sokkosuodatin, mikrokuituliina ja puhdistusliina.
Pienestä koostaan huolimatta Fausto-kahvimylly jauhaa sekä poikkeuksellisen nopeasti että poikkeuksellisen hiljaisesti. Mylly on suunniteltu samalla periaatteella kuin espressokeitin – mikään ei riitä vähempään kuin täydellisyyteen. Voit yksinkertaisesti valita annoksen digitaalinäytön avulla joko yhtä tai kahta kuppia varten. Jauhatustasoa säädetään saumattomasti intuitiivisella painikkeella. Mukana tulee kansi, joten mylly pysyy puhtaana.
Rocket Espresso sijaitsee Milanossa, jossa se valmistaa korkealaatuisia espressokoneita italialaisen Fatto a Mano -perinteen mukaisesti. Koneet valmistetaan käsityönä kiinnittäen huomiota jokaiseen osaan ja yksityiskohtaan. Pieni käsityöläisryhmä rakentaa ensiluokkaisia espressokeittimiä ja -myllyjä sekä kaupalliseen että yksityiseen käyttöön keskittyen sekä estetiikkaan että ennen kaikkea makuun.
Lue lisää Mozzafiato Cronometro R -espressokoneesta ja Fausto-kahvimyllystä alta.

Lisätiedot

Brand

Rocket

Merchant

KitchenOne

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rocket Mozzafiato Cronometro R espressokeitin, valkoinen & Fausto kahvimylly”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *