Rocket Appartamento Nera White espressokeitin + Faustino kahvimylly

2195,00 

Kauppaan

Tuotetunnus (SKU): 8798400821214300 Osasto:

Kuvaus

Rocket Appartamento on Rocket Espresson pienin espressokone. Mutta älä anna koon hämätä – tämä on uskomattoman tehokas kahvinkeitin, joka sopii erinomaisesti pienempään keittiöön. Kahvinkeitin on suunniteltu huolellisesti ja sen sisäiset komponentit ovat korkeatasoisia. Näin saat siistin muodon tinkimättä toiminnoista ja laadusta, joita Rocket-espressokoneelta odotat. Kone on myös poikkeuksellisen hiljainen ja tietenkin valmistaa uskomattoman hyvää kahvia.
Appartamento Serie Nera -espressokeittimessä on mattapintainen muotoilu, jossa on irrotettavat sivupaneelit. Tässä erikoispaketissa sen mukana tulee Rocket Faustino – tuotemerkin pienikokoisin kahvimylly. Saat hienostuneen parivaljakon kompaktissa muotoilussa, mutta vankalla suorituskyvyllä ja kestävyydellä.
Appartamento espressokeitin on varustettu lämmönsiirtojärjestelmällä, jonka avulla voit valmistaa samanaikaisesti kahvia, vaahdottaa maitoa ja temperoida kuumaa vettä yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla. Koneessa on digitaalinen näyttö ja suuret jalustat, joiden ansiosta se pysyy tukevasti työtasolla. Voit liittää koneen suoraan vesilähteeseen, mutta siinä on myös sisäänrakennettu 3 litran vesisäiliö. Koneen mukana toimitetaan kaksi yhden tai kahden kupin espressopäätä, muovikotelo, mittalusikka ja puhdistusharja kahvipäätä varten.
Faustino-kahvimylly on vankka, hiljainen ja vie vähän tilaa keittiössä. Pienestä koostaan huolimatta se jauhaa uskomattoman tehokkaasti – noin gramman kahvia sekunnissa. Saumattoman mikrometrisäädön avulla saavutat helposti haluamasi jauhatusasteen. Koneessa on myös sekä manuaalinen annostelu että tilaa kahdelle esiasetetetulle ohjelmalle, esimerkiksi yksinkertaiselle ja kaksinkertaiselle espressolle. Ohjelmat ja aika-asetukset valitaan käyttäjäystävällisen kosketusnäytön kautta. Myllyn papusäiliöön mahtuu 320 grammaa. Mukana toimitetaan kansi.
Rocket Espresso valmistaa Milanossa laadukkaita espressokeittimiä italialaisen Fatto a Mano -perinteen mukaisesti. Koneet valmistetaan käsityönä, ja jokainen osa on tarkkaan harkittu ja koottu. Pieni käsityöläistiimi valmistaa espressokoneet ja kahvimyllyt sekä yksityiseen että kaupalliseen käyttöön. He keskittyvät aina yksityiskohtiin, estetiikkaan ja ennen kaikkea makuun.
Lue lisää Appartamento Serie Nera -espressokoneesta ja Faustino-kahvimyllystä alla.

Lisätiedot

Brand

Rocket

Merchant

KitchenOne

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rocket Appartamento Nera White espressokeitin + Faustino kahvimylly”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *