Rocket Appartamento espressokeitin, kupari Faustino kahvimylly

2449,00 

Kauppaan

Tuotetunnus (SKU): 8798400821214299 Osasto:

Kuvaus

Rocket Appartamento on erinomainen, puoliammattimainen espressokone, joka tuottaa uskomattomia makuja. Kone on valmistettu Milanossa samalla periaatteella kuin ammattimaiset espressokoneet, mutta hieman pienemmässä koossa. Appartamento on Rocket Espresson pienin malli, joka sopii erityisen hyvin huoneisiin, joissa tilaa on vähän. Sille on ominaista tyylikäs muotoilu, jossa on suora siluetti ja kupariset kehät sivuilla. Kone on myös poikkeuksellisen hiljainen ja tietenkin valmistaa uskomatonta kahvia.
Tässä erikoistarjouksessa Appartamenton mukana tulee Faustino – Rocketin pienikokoisin kahvimylly. Saat kompaktin parin, jossa on hienostunut muotoilu, vankka suorituskyky ja pitkä kestävyys.
Kahvinkeittimen lämmönsiirtojärjestelmän ansiosta voit samanaikaisesti valmistaa espressoa, höyryttää maitoa ja lämmittää teevettä täydellisesti. Vesi kiertää jatkuvasti keitinpäässä, mikä takaa tasaisen lämpötilan espresson valmistuksen aikana. Koneessa on digitaalinen näyttö ja tukevat jalustat, joiden ansiosta se pysyy tukevasti paikallaan. Siinä on myös jätelokero kahvinporoille ja sisäänrakennettu 2,5 litran vesisäiliö. Kahvinkeittimessä on kaksi espressopäätä, yksi yksinkertaista ja yksi kaksinkertaista espressoa varten. Mukana toimitetaan myös kotelo, mittalusikka ja puhdistusharja kahvipäätä varten.
Faustino-kahvimylly on sekä siisti, hiljainen että muotoilultaan vankka. Kompaktista koostaan huolimatta se jauhaa uskomattoman tehokkaasti – noin gramman kahvia sekunnissa. Optimaalinen jauhatusaste on helppo saada aikaan yläosassa olevan painikkeen ja mikrometrisäätimen ansiosta. Annostusta voi muuttaa intuitiivisesti digitaalisesta näytöstä, joten voit helposti mitoittaa kahvia oikeaa kuppimäärää varten. Papusäiliöön mahtuu 320 grammaa ja mukana tulee kansi.
Rocket Espresso on perustettu Milanossa, Italiassa, jossa se valmistaa korkealaatuisia espressokoneiden Fatto a Mano -perinteitä. Koneet valmistetaan käsityönä, ja jokainen komponentti on harkitusti ja huolellisesti paikalleen laitettu. Pieni käsityöläisryhmä rakentaa ensiluokkaisia espressokeittimiä ja kahvimyllyjä sekä kaupalliseen että yksityiseen käyttöön. Keskiössä ovat aina yksityiskohdat, estetiikka ja ennen kaikkea maku.
Appartamento-kahvinkeittimen ja Faustino-kahvimyllyn tarkemmat tekniset tiedot löydät alta.

Lisätiedot

Brand

Rocket

Merchant

KitchenOne

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rocket Appartamento espressokeitin, kupari Faustino kahvimylly”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *