Moccamaster – Moccamaster Automatic Kahvinkeitin Punainen

221,30 

Kauppaan

Tuotetunnus (SKU): 11652202112276989 Osastot: ,

Kuvaus

Med Moccamaster kaffebryggare Automatic får du utsökt kaffe snabbt. Kaffebryggaren brygger upp till 10 koppar på endast 6 minuter. Dessutom har denna Moccamaster kaffemaskin ett automatiskt droppstopp, vilket förenklar bryggningen.
En Moccamaster Automatic är en kaffebryggare där så mycket som möjligt av bryggprocessen är automatiserad – tillsätt bara vatten och kaffe, tryck på en knapp så sköter bryggaren resten. Med ett inbyggt automatiskt droppstopp förhindras kaffet från att droppa från filterhållaren när du tar ut glaskannan från bryggaren.
Kaffebryggaren har två separata värmeelement. Det ena värmer vattnet till 92–96 grader vilket är den perfekta bryggtemperaturen och det andra som håller kaffet varmt vid en optimal serveringstemperatur på 80–85 grader. Bryggelementet stängs automatiskt av när bryggningen är klar. Värmeplattan stänger automatiskt av sig efter 40 minuter, av säkerhetsskäl och miljöhänsyn.
Moccamaster kaffebryggare är handgjorda av nederländska hantverkare och alla testas individuellt innan de lämnar fabriken. Kaffebryggaren levereras med 5 års garanti och om du registrerar din nya kaffebryggare hos Moccamaster inom 6 månader förlängs garantin till 10 år.
– Bryggtid; 6 min
– Volym; 1,25 l
– Auto-Off; Ja, efter 40 minuter
– Droppstopp; Automatiskt
– Lätt att rengöra
– Lång livslängd
– Pålitlig

Lisätiedot

Brand

Moccamaster

Merchant

Cervera

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Moccamaster – Moccamaster Automatic Kahvinkeitin Punainen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *