La Marzocco Pico kahvimylly, valkoinen

1100,00 

Kauppaan

Tuotetunnus (SKU): 8798400821329769 Osasto:

Kuvaus

La Marzoccon Pico-kahvimylly on täydellinen apuväline kahviseikkailijalle, joka haluaa joka kerta optimaalisen kahvinkeittokokemuksen. Vaikuttavilla ominaisuuksillaan ja innovatiivisella muotoilullaan Pico asettaa uuden standardin myllyille. Pico-kahvimyllyn ohjelmoitavan annosvalinnan avulla voit helposti tallentaa suosikkiannosasetuksesi vain kolmella painikkeella, joten saat aina täydellisen määrän suosikkikahviasi. Voit tietysti jauhaa kahvin myös manuaalisesti tarpeen mukaan, joten sinulla on aina täysi hallintaoikeus kahvikokemukseesi.
Pico-kahvimyllyssä on laadukas harjaton induktiomoottori, joka takaa häiriöttömän ja hiljaisen jauhamisen. Innovatiivisen ääntä vaimentavan muotoilun ansiosta voit nauttia hiljaisesta kahvinvalmistuksesta häiritsemättä ympäristöäsi tai aamuasi. Portaattomien asetusten ja käyttäjäystävällisen muotoilun ansiosta Pico-kahvimyllyä on ilo käyttää. Voit helposti säätää myllyn koon mieltymystesi mukaan ja saavuttaa täydellisen jauhatuksen valmistustapaasi varten. Tunnusomaisen ”porrastetun” muotoilun ansiosta voit helposti vaihtaa eri jauhatuskokojen välillä ja hienosäätää kahvikokemustasi.
Lisäksi Pico on myös vaikuttavan nopea mylly, sillä se pystyy jauhamaan 18 grammaa alle 10 sekunnissa tarkkaan suunnitellun hiomapyörän ansiosta. Näin voit nauttia juuri keitetyn kupillisen kahvia hetkessä ja nauttia samalla parhaasta mausta ja aromista. La Marzoccon Pico-kahvimylly on luotu kahvin ystäville, jotka arvostavat laatua, tarkkuutta ja helppokäyttöisyyttä.

Lisätiedot

Brand

La Marzocco

Merchant

KitchenOne

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “La Marzocco Pico kahvimylly, valkoinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *