Wilfa – Coffee Grinder Uniform Kahvimylly WSFBS-200B Musta

299,00 

Kauppaan

Tuotetunnus (SKU): 11652202113215903 Osasto:

Kuvaus

Coffee Grinder Uniform Kahvimylly on Wilfan uusin kahvimylly, jossa on parannettu ja päivitetty digitaalinen tarkkuusvaaka.
Kahvimyllyn 58 mm leveät, teräksestä valmistetut terät jauhavat pavut hitaasti ja erittäin tarkasti 41 eri karkeusasteella. Sillä saat jauhettua pavut muun muassa espresson, suodatinkahvin ja pressokahvin valmistukseen. Kahvi jauhetaan hitaasti, jotta pavut eivät ylikuumene ja menetä niitten aromia tai makua. Auto-stopp -toiminto pysäyttää jauhamisen automaattisesti, kun viimeinen papu on jauhettu.
Coffee Grinder Uniform kahvimyllyn kannessa on digitaalinen keittiövaaka (Uni), joka punnitsee täsmällisesti jopa 0.1 gramman tarkkuudella. Kahvimylly voidaan myös yhdistää Bluetoothilla Wilfa SVART -sovellukseen. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi iPhonelle ja Androidille. Se tarjoaa vinkkejä ja ohjeita kahvin valmistukseen ja näyttää veden ja papujen suhteen tarkasti.
Wilfa Coffee Grinder Uniform kahvimylly täyttää European Coffee Brewing Centren (ECBC) korkeat laatukriteerit, jotka ovat edellytys laadukkaan ja maukkaan kahvin valmistukselle.

Lisätiedot

Brand

Wilfa

Merchant

Cervera

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wilfa – Coffee Grinder Uniform Kahvimylly WSFBS-200B Musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *