Baratza Encore-kahvimylly

223,00 

Kauppaan

Tuotetunnus (SKU): 8798400805934521 Osasto:

Kuvaus

Jos haluat jauhaa kahvisi itse, mutta pidät kunnollisia myllyjä liian kalliina, Baratza Encore on sinua varten. Baratza Encore on pieni kahvimylly, joka jauhaa kahvinpavut nopeasti ja helposti. Valitse haluamasi jauhatus hienosta karkeaan 40 eri vaihtoehdosta. Myllyn asetus valitaan papusäiliötä kiertämällä. Tämän helpompaa kahvin jauhaminen ei voisi olla.
Encore-myllyn ansiosta kahvia ei mene hukkaan. Kaikki jauhettu kahvi päätyy laitteen säiliöön vertikaalisen jauhantajärjestelmän ansiosta. Sekä mylly että säiliö on valmistettu antistaattisesta materiaalista, johon kahvi ei tartu ja jonka ansiosta kahvi on helppo kaataa pressopannuun, Aeropressiin tai suodatinpussiin. Baratza Encore -myllyn sivussa on virtanappi, josta voit itse säätää, kuinka paljon kahvia kerralla jauhetaan.
Jos tarvitset vähän enemmän kahvia tai haluat jauhaa vain vähän, voit käyttää Encoren etuosan annostelupainiketta. Mylly jauhaa vain sen ajan, kun painiketta painetaan. Encoressa on 40 mm:n kartiomainen teräksinen terä, joka jauhaa kahvin tehokkaasti ja tarkasti. Laitetta kokeiltuasi et enää koskaan halua ostaa valmiiksi jauhettua kahvia. Nauti vastajauhetun kahvin ihanasta tuoksusta ja ainutlaatuisesta mausta. Vaikka Baratza Encore jauhaa kahvin hyvin hienoksi ja tasaiseksi, suosittelemme, että myllyä ei käytetä espresson jauhamiseen.

Lisätiedot

Brand

Baratza

Merchant

KitchenOne

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Baratza Encore-kahvimylly”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *