Kuvaus
– ”Ichibancha” tarkoittaa ”ensimmäistä teetä”, viitaten kevään ensimmäiseen teelehtien sadonkorjuuseen.- Seremonialaatuinen matcha.- Hienovaraisia kukkaisia aromeja, jotka sekoittuvat kauniisti tasapainotettuihin makeisiin ja suolaisiin vivahteisiin, ja viimeistelevät kirkkaan, ruohoisen jälkimaun.- Parhaan kokemuksen saamiseksi tästä matchasta suositellaan sen valmistamista perinteisellä, seremoniallisella tavalla tai sekoittamista kylmään veteen—kuplivaan tai kuplattomaan—raikkaan viilentäväksi juomaksi.VINKKI: Vältä kiehuvaa vettä matchaa valmistettaessa! Yli 70 °C:n lämpötilat uuttavat teestä kitkeriä tanniineja herkullisen makeiden vivahteiden sijaan.MITEN VALMISTAA?- Käytä 1/2 tl (2 bambulusikallista / 2 g) yhtä 70 ml:n annosta kohden.- Kaada matchajauhe esilämmitettyyn kulhoon.- Lisää 15 ml vettä, jonka lämpötila on noin 70 °C, ja vispaa tasaiseksi tahnaksi.- Lisää jäljelle jääneet 55 ml vettä ja jatka vispaamista, kunnes seos on yhdistynyt.Ainesosat: Japanilainen seremonialaatuinen matcha-vihreä tee.Allergeenit: ei sovellu henkilöille, joilla on MAITO-allergia.Säilytysolosuhteet: säilytä viileässä, kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonvalosta ja lämmönlähteistä.




Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.