Oiva Toikka Lintunen Muki 30 cl Vaaleanpunainen

16,10 

Kauppaan

Tuotetunnus (SKU): 11652202111959124 Osasto:

Kuvaus

Hieno ja hauska muki Iittalan Oiva Toikka Kokoelma -sarjasta. Lintunen on osa Oiva Toikan suurta Lintula -kuviota. Mielikuvituksellinen tyyli, joka saanut oman paikkansa ja kuvionsa mukiin.
Toikan kuuluisilla linnuilla on oma luonteensa ja ainutlaatuiset ominaisuutensa. Jokaisella on oma tarinansa kerrottavana. Utelias lintu on helppo kuvitella seikkailuihin ja kaikilla Toikan kuuluisilla linnuilla on oma luonteensa ja ainutlaatuiset ominaisuutensa. Jokaisella linnulla on oma tarinansa kerrottavana. Utelias lintu on helppo kuvitella seikkailuihin tai pieniin temppuihin, ja se voi olla leikkisä elementti aamiaispöytään tai kahville. Lintunen -muki perustuu klassisen Teema-mukin muotoon ja kokoon. Se on täydellinen hyvän kahvin, teen tai kuuman kaakaon juomiseen.
Muki on kooltaan 30 cl ja se voidaan pestä astianpesukoneessa. Oiva Toikka -kokoelma perustuu vanhoihin Toikan Iittala-aikaisiin piirustuksiin ja luonnoksiin. Ne havaittiin kolmessa löytämättömässä laatikossa Oiva Toikan arkistossa. Suunnitteluaarteen huolellisen tarkastelun jälkeen yhdessä Oiva Toikan ja hänen perheensä kanssa, voi maailma nyt olla mukana löydössä ja iloita Toikan värikkäästä ja taiteellisesta suunnittelusta.

Lisätiedot

Brand

Iittala

Merchant

Cervera

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oiva Toikka Lintunen Muki 30 cl Vaaleanpunainen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *