Moccamaster CDT-kahvinkeitin

319,00 

Kauppaan

Tuotetunnus (SKU): 8798400817590140 Osastot: ,

Kuvaus

Kahvista pitää voida nauttia. CDT Polished Silver on Moccamasterin tyylikäs ja ainutlaatuinen kahvinkeitin, joka sopii täydellisesti suurelle perheelle tai kun et haluat käyttää erillistä termospulloa. Se varmistaa, että kahvi pysyy lämpimänä pitkään. Upea, kauniisti muotoiltu kahvinkeitin samaa korkeaa laatua kuin muutkin Moccamaster-kahvinkeittimet. Se on Hollannissa käsintehty, ECBC:n hyväksymä laite, jonka kaikki osat ovat kierrätettäviä. Se valmistaa 10 ihanaa kupillista kahvia kuudessa minuutissa, ja on hiljainen ja tehokas. Kahvinkeittimessä on turvakatkaisin, joka sammuttaa virran automaattisesti 40 minuutin kuluttua.
CDT-kahvinkeittimessä on myös automaattinen tippalukko, jolloin kahvi ei valu, kun kannu nostetaan pois. Voit jatkaa takuuta 10 vuoteen, kun rekisteröit kahvinkeittimen osoitteessa www.moccamaster.com. Ilman rekisteröintiä saat viiden vuoden takuun. Valmistaa täyden kannullisen eli 10 kupillista kuudessa minuutissa. Manuaalinen tippalukko, jossa on kolme asentoa: Auki täydelle kannulliselle, keskiasento alle kuudelle kupille ja täysin suljettu.
HUOM! Mukana tulee mittalusikka, joka on hieman suurempi kuin tavallinen mittalusikka. Mitat (noin): 5 mitallista = 8 kuppia (vahva). 4 – 4,5 mitallista = 8 kuppia (keskivahva).

Lisätiedot

Brand

Moccamaster

Merchant

KitchenOne

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Moccamaster CDT-kahvinkeitin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *